Мара Отварачката ли?! Вижте щерката на Фънки – силикон, мигли до веждите, кило грим! (СНИМКИ на Карла) –

Мара Отварачката ли?! Вижте щерката на Фънки – силикон, мигли до веждите, кило грим! (СНИМКИ на Карла) -

Всички обсъждат Мара Отварачката и Джулиана Гани в „Капките“ и разбира се, общото мнение и за двете е – не стават! Твърде много пластмаса и твърде малко акъл, демек чалга отвсякъде… Е, добре, но изведнъж се появиха снимки на щерката на Фънки – рокаджията, който уж е класи над чалгарията…

На тези снимки виждаме 24-годишната дъщеря на Димитър Ковачев – Карла Ковачева, която очевидно драпа да прилича на гореспоменатите две каки. Карла е с един тон грим, без да е певица, мигли до веждите и… силикон в пазвата.

На крехката й възраст последното изобщо не отива и кой знае как Фънки е дал благословията, а и парите си, защото едва ли девойката е платила сама скъпата операция. Знаем, че Карла също пее, но е избрала джаз, а преди време се уреди и с малка роля в киното във филм на Максим Генчев.

Карла постоянно повтаря, че баща й я е държал винаги изкъсо, но като гледаме, изобщо не си личи. Тя е бунтарка, прави каквото си поиска и явно е решила да се представя като фатална изкусителка.

„Какво им става на тези момичета, всичките са еднакви, страшно е вече. Но той и баща й залитна по чалгата покрай Коцето, така че явно е нормално вече“, коментират хората в нета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *