Пълен измекяр! Милионерът Бербатов не си плаща кафето и се пазари за 20 лв. по-малко да кара

Пълен измекяр! Милионерът Бербатов не си плаща кафето и се пазари за 20 лв. по-малко да кара

Димитър Бербатов напоследък постоянно говори пред камерата кое е достойно и кое не е, дава съвети на младите как да живеят и се прави на морален съдник. Всичко това обаче е маска, с която прикрива скъперничеството си.

Голмайстор номер едно във футболната история на националния отбор на България се оказа изключително неприятна личност, която мисли само за пари. Това разкри „опарил” се от него човек.

Мъж на име Георги Христов описа в социалната мрежа горчивия си опит във взаимоотношенията си с Митко Бербатов. В заведението, където Георги работел преди време, Бербатов бил клиент. Бившият футболист отказал да си плати консумираните от него кафе и сок фреш с аргумента, че е дал автограф на сервитьорката и затова тя трябва да го пусне гратис.

Георги разказва и друг подобен случай. Тогава той работел на морето, където давал за каране почасово джетове. Бербатов дошъл и макар да е известно, че е милионер, започнал да се пазари за цената. Вместо за 120 лв. на час, той искал да кара джета за 100 лв. на час.

Думите на Христов по всяка вероятност са истина, защото Митко е доказал, че е много стиснат човек. Той например вече не гостува никъде по медиите, ако съответното предаване не преведе определена сума по банковата сметка на фондацията му. Това си е живо изнудване от негова страна.

Митко е бил такъв и като по-млад. Сам е признавал, че докато негови съотборници са се забавлявали навън в почивните си дни, харчейки безумни пари по барове и жени, той предпочитал да си стои у дома и да играе игри на компютъра или да рисува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *