Анита се надсмива над Рачков: Тоя дъртак се мислеше за богат, а сега аз съм по-богата от него!

Анита се надсмива над Рачков: Тоя дъртак се мислеше за богат, а сега аз съм по-богата от него!

Анита Димитрова си уреди живота. След като Димитър Рачков я заряза безцеремонно, тя си намери по-богат спонсор, при това зад граница.

Наскоро Ани се омъжи за доста по-възрастния от нея милионер Никълъс Стемпер, с когото се запозна преди по-малко от година в САЩ. Блондинката замина зад граница точно с тази цел, да си намери заможен мъж и успя.

Към днешна дата Анита се надсмивала над Димитър Рачков. Докато имали връзка, актьорът постоянно й натяквал, че трябва да работи и да изкарва пари, което на нея не й се нравело. Това било сред основните причини за скандалите им.

„Аз съм много млада, няма да работя. Ако работя, ти за какво си ми?”, крещяла Анита в лицето на комика.

Сега тя била много доволна, че е натрила носа на Митко с много по-богат мъж. В замяна давала на богаташът да се гаври с нея в леглото. Той я третирал буквално като жрица на любовта и си правел каквото иска с нея в секса.

Рачков също беше с Ани цели 2 години главно заради секса. Глупавият водещ до такава степен се беше заслепил от сексуалните й услуги, че дори обмисляше да й предложи брак и да има дете от нея. Разбира се, нищо от това не се случи, защото я завари на калъп с друг мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *