Не, не е Веси! Вижте по коя певица хлътна Емрах Стораро (Снимки) –

Не, не е Веси! Вижте по коя певица хлътна Емрах Стораро (Снимки) -

След злополучната връзка на Емрах Стораро с колежката му Теди Александрова от преди две години, той отново се захласва по човек от бранша, твърди „Галерия“.

В музикалните среди все по-усилено се шушука, че малкият син на Тони Стораро си има нова тръпка в лицето на певицата Мона -Симона Петрова, която през 2022 година участва в „България търси талант“

Стораро-син съвсем отговорно я поканил на танцовия си дебют, тъй като имал наистина сериозни намерения към изпълнителката и това било начин да засили свалката си с нея.

Двамата вече са имали няколко срещи извън светлините на прожекторите, но заради заетостта му с шоуто, напоследък общуват виртуално. От известно време насам двамата поддържат връзка, като дори Мона е била сред гостите на първия лайф на Емрах в танцовото шоу „Денсинг Старс“, издават запознати. По-рано клюката го обвързваше и с танцовата му половинка Веселина Данева, но това остана само плод на нечии предположения.

Симона Петрова нашумя след участието си в „България търси талант“.

Родената в Кюстендил Мона от две години упорито се опитва да се наложи като име на музикалната сцена. Зад гърба си тя има проекти с младите си колеги Кирил Хаджиев-Тино и Искрен Тончев-Искрата. Тя е дъщеря и на известния моден дизайнер Мони Петров, а покрай това действа и тя като моделиер, създавайки собствена колекция.

Въпреки че се занимава с музика от 8-годишна, тя завършва Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов“ в паралелка със софтуерни и хардуерни науки. Професионалното си обучение продължава в Нов български университет с две специалности – реклама и мода.

Относно личния си живот, Мона е споделяла, че неотдавна е приключила дългогодишна връзка с което още повече засилва клюката, че между нея и Емрах се случва нещо задълбочено. Още миналото лято певицата призна, че се е разделила с половинката си.

„За мен един мъж трябва на първо място да уважава жената до себе си. Също както и нейните интереси. Трябва да я подкрепя и насърчава и да й помага в избора за най-доброто. Интелигентността ме привлича – и емоционалната, и частта с общата култура“, сподели тогава певицата, която е била част и от хора на майката на Мария Илиева – Ваня Монева.

Преди две години Емрах приключи злополучно връзката си с фолкфурията Теди Александрова. Двамата си размениха остри думи и обвинения в социалните мрежи на махленско ниво. Дуетните половинки имаха връзка близо две години, но не съумяха да останат в добри отношения. „Тя просто не можа да преживее факта, че аз искам да сме само приятели. Явно не съм й омръзнал. Постоянно повтаряше, че ще се самоубие“, написа тогава фолк ромеото.

Тя пък призова семейството му да й изплати 21 000 лева за направата на трите най-големи хита на Емрах, на които тя е автор, но това не се е случило.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *