Бомба: Младоженците Анита и Ник Стемпер се натискат в рая! (булката показа стрии по силикона си – СНИМКИ)

Бомба: Младоженците Анита и Ник Стемпер се натискат в рая! (булката показа стрии по силикона си – СНИМКИ)

Едва преди броени дни се венчаха в столицата бившата на Димитър Рачков – Анита Димитрова и Ник Стемпер. Блондинката, която е вече Анита Стемпер, каза „Да“ на богаташа от Бостън и в момента тръпне от нетърпение да получи мечтаната виза за Щатите.

Дотогава двамата със съпруга й са на райското кътче Малдивите, откъдето вече пуснаха снимки. Щастливите младоженци демонстрират любовта си, натискайки се пред камерата, а Анитка се хвали със скъпата вила, в която Ник ги е настанил.

Те ще прекарат седмица на мястото, но парите, с които той ще се изръси, са значителна сума. Намери се обаче подробност, която сащиса потребителите и ги накара хубавичко да „нахранят“ Анита. Става дума за фото, на което ясно се виждат стриите, с които е осеян силиконовият й бюст.

При все, че тя първо е съвсем млада и второ – още не е раждала, а и не е отслабвала рязко, наличието на такива несъвършенства се наби в очите на перфекционистите.

„Да вземе малко повечко да се поддържа, че претенции за пари бол, ама като я гледаме, малко се е занемарила… Щом на тези години има стрий, а и в лицето изглежда доста по-зряла, какво ще стане след 15-ина и отгоре годинки?!“, коментират хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *