ГРЪМ: Гонзо оплоди фризьорката Цветелина от „Младост“, роди му се син преди седмици! (ако жена му и сега му прости…)

ГРЪМ: Гонзо оплоди фризьорката Цветелина от „Младост“, роди му се син преди седмици! (ако жена му и сега му прости…)

 

25 години брак – толкова празнуваха наскоро новият шеф на БФС Георги Иванов – Гонзо и съпругата му Мариета, макар че той „лекинко“ пропусна да й сподели другата голяма новина. А именно, че е станал татко за пореден път, но от чужда жена…

Да, скандалът е огромен и ако Мариета за пореден път си затвори очите и прости на женкаря, ще стане наистина за резил и с право. Факт е, че Гонзо цял живот не успя да си го вкара и задържи в гащите, а опраши която бръмчалка му мине пред очите.

Сега обаче той оплоди фризьорка от „Младост“, която се казва Цветелина и наскоро роди момченце. Всички в квартала, а и близките на Цвети са наясно кой е таткото, който, въпреки че не е признал детето, идвал редовно и давал пари на родилката.

„Цветелина не е първа хубавица, най-нормална жена си е, но Гонзо й се завъртя, хареса я. А после е ясно – стана тя, каквато стана. Хубавото е, че поне не избяга, а дава пари за детето, но трябва и да го признае. Важно е за всяко хлапе да знае, че е искано и че родителите му се гордеят с него, а не се крият и срамуват“, коментират източници.

Работата е там обаче, че Гонзо драпа да задържи брака си с Мариета, която би го разфасовала, когато научи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *