Направи го: Виктория (Цър Пър) от „Ергенът“ каза истината за клепача си! (подробности + СНИМКИ) –

Направи го: Виктория (Цър Пър) от „Ергенът“ каза истината за клепача си! (подробности + СНИМКИ) -

Хората можем да бъдем наистина жестоки и то още от деца. Доказателство за това са и Милена Соколова, и Виктория Асенова от „Ергенът“. На първата са се присмивали и са смазали самочувствието още в началното училище, а на втората цялата мрежа се скъса да прави мемета и да се подиграва.

Като цяло, снимките на Виктория, наречена Цър Пър, са основно с два акцента – или ще наблягат на повехналата й кожа, осеяна с петна от пъпки, или ще дебнат, за да уловят онзи момент, в който едното й око е отворено, а другото не.

Асенова изглежда странно, а мнозина я наричаха „бангьоз“ и още ред неприятни неща. Ето че тя най-накрая проговори, но дали каза истината?!…

Според запознати, проблемът на Викито е така наречен „мързелив клепач“, който е явно по-отпуснат, мускулите му не работят толкова добре, колкото на другия и следователно очите реагират различно във времевия период.

По думите на Асенова обаче това не е така, ами тя просто обичала да „намига“, да си затваря едното око, когато се шегува или се вълнува от нещо. „Нямам други ядове, това си ми е навик“, казва Цър Пър, но потребителите не й вярват.

Колкото до развитието на отношенията й с Алек Младенов, тепърва ще видим дали ще им се получи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *