Наследничката на Крисия – страхотна красавица

mamche.net Наследничката на Крисия – страхотна красавица - Mamche.net kpetrova ~2 minutes Наследничката на Крисия – страхотна красавица Наследничката на Крисия - страхотна красавица Наследничката на Крисия – страхотна красавица © Наследницата на Крисия порасна и се превърна в чудна красавица! 18-годишната Лидия Ганева представи България на детската „Евровизия“ през 2016 г., като тогава вървеше по стъпките на Крисия, която по-рано заедно с Хасан и Ибрахим завърши на второ място на Стария континент.По онова време Лидия беше малко момиченце, но вече е пораснала и изглежда зашеметяващо. Талантливата тийнейджърка за първи път работи с Ангел Дюлгеров. Музикантът от екипа на Лили Иванова е продуцент на песента „Няма да се променя за теб“. Това е втората авторска песен на български език на финалистката от осмия сезон на „Гласът на България“. „Импровизирах всичко и за голямо щастие записах тези десет минути. Така на бял свят се появи парчето. Песента не е любовна, нито е посветена на някого. Няма да се впускам в детайли за проблемите на нашето общество, мисля,че са очевидни“, посочва Ганева. На детската „Евровизия“ преди осем години Ганева завърши на 9-о в място с песента си „Вълшебен ден“. Българката беше 8-а в класацията на професионалното жури, но резултатът се промени след прибавяне на вота на детското жури. Победителка стана Мариам Мамадашвили от Грузия. В конкурса се включиха 16 европейски държави и Австралия. Тогавашното малко детенце вече се е превърнало в красива млада девойка. Често си пуска снимки в социалните мрежи и получава одобрителни коментари. „Не искам да бъда приета като голяма звезда, искам да съм си нормално момиче“, казва Лидия, която освен с талант впечатлява със скромност и изключително правилен изказ
Наследничката на Крисия – страхотна красавица

©

Наследницата на Крисия порасна и се превърна в чудна красавица! 18-годишната Лидия Ганева представи България на детската „Евровизия“ през 2016 г., като тогава вървеше по стъпките на Крисия, която по-рано заедно с Хасан и Ибрахим завърши на второ място на Стария континент.По онова време Лидия беше малко момиченце, но вече е пораснала и изглежда зашеметяващо. Талантливата тийнейджърка за първи път работи с Ангел Дюлгеров. Музикантът от екипа на Лили Иванова е продуцент на песента „Няма да се променя за теб“. Това е втората авторска песен на български език на финалистката от осмия сезон на „Гласът на България“.

„Импровизирах всичко и за голямо щастие записах тези десет минути. Така на бял свят се появи парчето. Песента не е любовна, нито е посветена на някого. Няма да се впускам в детайли за проблемите на нашето общество, мисля,че са очевидни“, посочва Ганева. На детската „Евровизия“ преди осем години Ганева завърши на 9-о в място с песента си „Вълшебен ден“.

Българката беше 8-а в класацията на професионалното жури, но резултатът се промени след прибавяне на вота на детското жури. Победителка стана Мариам Мамадашвили от Грузия. В конкурса се включиха 16 европейски държави и Австралия.

Тогавашното малко детенце вече се е превърнало в красива млада девойка. Често си пуска снимки в социалните мрежи и получава одобрителни коментари. „Не искам да бъда приета като голяма звезда, искам да съм си нормално момиче“, казва Лидия, която освен с талант впечатлява със скромност и изключително правилен изказ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *