От Мечо на Прасчо: Миро Дзвера стана троен, чудят се как прави секс с Мария!

От Мечо на Прасчо: Миро Дзвера стана троен, чудят се как прави секс с Мария!

Колко пъти се нанасят 45 в 120 килограма и как ли правят секс при това положение Мария и Мирослав Соколов… Това се чудят масово потребители, след като видях с очите си колко се е угоил въпросният Миро Дзвера. При това го видяха на живо, съвсем естествен, докато седеше в публиката на „Като две капки вода“.

Да, Мара Отварачката не се е разделила с Миро, а точно обратното – двамата отново се прегърнаха и се правят на влюбени – нищо, че скандалите и побоищата в дома им се разиграват през седмица. Певачката обаче е категорична, че този мъж я обичал, че я гледа и се грижи добре за дъщеря й Марая. Така де, всеки с мнението си, както се казва… Като се либят младите, да се взимат…

Работата е там, че явно Мария си пада по пълни, да не кажем и дебели мъже, които да й „тежат“ в леглото. Не можем обаче да си представим как чалгарката и Миро ще го правят „мисионерската“, защото има реална опасност той да я сплеска и да й счупи някое ребро.

„Сигурно Марчето е постоянно отгоре и изобщо не разнообразяват. То и при странични изпълнения рискува да й затисне нещо и да я нарани сериозно… Но и тя има опит, де. Преди беше с Мечо, сега е с Прасчо“, коментират зевзеци в социалната мрежа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *