Силвия Лулчева разкри жестока семейна драма –

Силвия Лулчева разкри жестока семейна драма -

Звездата от сериала „Столичани в повече“ – Силвия Лулчева, разкри за семейна драма, участвайки в подкаста „Без филтър“ на Кристина Патрашкова.Актрисата губи баща си, когато е едва 9-годишна, като според нея ранната му смърт се дължи на всички кошмари, през които е преминал по време на комунизма.

„Баща ми е изпратен в лагера в Скравена. После го местят в Белене. Дори майка ми не е знаела, че е бил в лагер. Научава по-късно от сестрите му“, разказа Силвия Лулчева.

Актрисата описва подробно целия кошмар, през който преминава семейството й. Когато бащата на Силвия е изпратен в концлагер, тя е едва на 18 години. Първо попада в Скравена, после го местят в Белене.

„И там са лежали на едни нарове, целите във вода. И един по-възрастен затворник му спасява живота. „Легни на гърдите ми, ти си млад, трябва да живееш“, казал му той.

Силвия Лулчева смята, че непосредствена причина за изпращането на баща й в Белене станала случайна забележка, но направена на неслучаен по онова време човек.

„До нашата триетажна къща в центъра на София тогава се строяла милиционерска будка. И баща ми направил забележка, че между два и четири не се тропа. Било лято и под разкопчаната му дреха милиционерът видял кръста на гърдите му“, споделя актрисата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *