Боби Михайлов не искал и да чуе за Николета Лозанова? –

Боби Михайлов не искал и да чуе за Николета Лозанова? -

©
Николета Лозанова роди дългоочакваната дъщеричка на Ники Михайлов. Плеймейтката даде живот на малката Борислава на 10 март. Сексбомбата е избрала датата с помощта на астролог, който прецизно изчислил, че е най-добре момичето да се роди на 10-то число. Така личното астрологично число на детето е 4.

„Хората, родени на десето число от месеца, са с предварително предначертана съдба с гарантирано положение, власт и едно наистина успешно бъдеще. Каквото и да направят в живота, на където и да ги отвее вятърът, винаги ще успяват да постигнат своите желания и да се радват на почитанията и любовта на хората, тъй като десетките са заредени с безброй положителни качества, с които лесно спечелват сърцата на другите“ – казват астролозите.

Борислава е кръстена на дядо си Борислав Михайлов. Това е трето внуче за президента на БФС в оставка. Той е дядо на Николай и Мартин, с които го дари дъщеря му Бисера. Боби най-после прие Ни Ло за снаха, а причината е именно внучето. Още преди година плеймейтката прекрачи прага на дома на бившия вратар. Преди това Боби не искаше и да чуе за силиконката, но малката Борислава го омилостиви.

Във футболните среди се говори, че щастливият дядо не е изтрезнял в продължение на два дни. Купонът след раждането на бебето се е състоял в заведението на Ники, което се намира в сградата на БФС в София. На партито е имало много чалга и салфетки, а цяла вечер щастливия дядо Боби е демонстрира уменията си на дансинга и не изтрезнял в продължение на два дни.

Наследницата на плеймейтката и вратаря на „Левски“ тежи 3 килограма и е висока 51 см. Майката и малката принцеса са в отлично състояние и вече са в апартамента на тате Ники. След няколко месеца ще се преместят в новата им къща в полите на Витоша, където в момента тече обзавеждането на имота.

„Днес голямото „синьо“ семейство се сдоби с ново попълнение – обявиха от клуба на 10 март. – Четвърто поколение левскарче се роди в рода Михайлови, след като нежната половинка на вратаря Николай Михайлов – Николета, го дари с дъщеричка. ПФК „Левски“ приветства с добре дошла в голямата левскарска общност Борислава и пожелава на щастливото семейство много любов, здраве и сбъднати мечти“.

Борислава е втора дъщеря за Николета. Лозанова има момиче – Никол – от брака си с Валери Божинов. Тя скоро ще стане на 12 години. За Михайлов това е първо дете. Ники отгледа малката Никол, а преди нея се грижеше и за сина на Валери Божинов и Алисия – Валери младши, но след края на връзката му с певицата вече не поддържа отношения с момчето, което сега е тийнейджър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *