Невена Цонева с жестока критика към фолк изпълнителките заради гласовете им –

Невена Цонева с жестока критика към фолк изпълнителките заради гласовете им -

Невена Цонева се нахвърли срещу българските фопкизпълнители. Видима причина за атаката на певицата на Слави Трифонов към нейните колеги няма.

Въпреки това половинката на барабаниста Венелин Венков-Венко твърди, че прекаленият брой участия, нощният живот и алкохолът съсипвали гласните им струни. „Познавам повечето фолкизпълнители. Те нямат глас, когато говориш с тях. Един певец трябва да има професионална хигиена“, категорична е Цонева. Самата тя спазва железен режим. Не пуши, спортува, а да изпие чаша вино й се случвало веднъж на високосна година, и то само на голям празник. Според близки до музикалната фамилия красивата варненка напоследък била притеснена и напрежението й избивало при най-неочаквани поводи.

Колега на Венко издават, че от началото на годината той си правил пълни изследвания, но какви са резултатите, засега никой от професионалното обкръжение на барабаниста на „Ку-ку бенд“ не издава. Може би затова, предполагат семейни приятели на Невена и Венелин, певицата е неспокойна и търси поводи да разтовари стреса.

Илиан Михов-Баровеца е напълно съгласен с мнението на по-младата си колежка. Певецът смята, че гласът не бива да се претоварва. „Алкохолът пък изсушава гласните струни, поясни той пред „България Днес“.

7 тона алкохол изпил Устата, Коцето – 20.

Рекордьорите по изпит алкохол в певческото съсловие са Коцето – с 20 000 литра (“20 000 участия по литър на всяко“, пресметнал е попфолк кумирът), и рапърът Иван Динев-Устата. За своите 7000 участия дотук той е пресушил по собствените му думи 7000 литра „твърдо гориво“. Не се отказва от чашката и „певицата на народа“ Галена. Тя обаче прави уговорката, че избягва да го прави, защото имала лошо пиянство и налитала на бой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *