Шакира каза истината за връзката си с Пике

Шакира каза истината за връзката си с Пике

 

©
Музикалната суперзвезда Шакира разкри, че по време на 11-годишната ѝ връзка с Жерар Пике е имало „много жертви в името на любовта“.

47-годишната изпълнителка на хита „Hips Don’t Lie“ разказа от какво се е отказала по време на връзката си с 37-годишния футболист Жерар Пике.

„Дълго време поставях кариерата си на пауза, за да бъда до Жерар, за да може той да играе футбол. Имаше много жертви в името на любовта“, каза тя пред „Съндей Таймс“, пише Lady Zone.

Двойката има двама сина: Милан (11 години) и Саша (9 години). Те обявиха раздялата си през 2022 г. след 11 години заедно.

„Моят приоритет беше моят дом, моето семейство. Вярвах в „докато смъртта ни раздели“. Вярвах в тази мечта“, каза Шакира пред „Билборд“.

„Родителите ми са заедно от, не знам, може би 50 години и се обичат като първия ден – с любов, която е уникална и неповторима, така че знам, че това е възможно. Това е, което исках за себе си и за моите деца, но не се случи“, допълва тя.

Жерар отказа да говори публично за раздялата, като заяви пред испанската преса: „Всеки носи своята отговорност да направи най-доброто за децата си. Въпросът е да ги защитим. Това е работата на всички родители с техните деца. Това е, върху което съм се съсредоточил, и това е моята роля като баща“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *