Ето как изглеждат днес две големи звезди, превъплътили на екран една невъзможна любов

Ето как изглеждат днес две големи звезди, превъплътили на екран една невъзможна любов

 

„Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла и чучулигата, и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва, заслушан, и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка… или поне така е според легендата“.

Безспорно това е един от най-красивите и романтични цитати от книга. „Птиците умират сами“ разказва вълнуващата и незабравимата история на една невъзможна любов – тази между красавицата Меган и свещеника Ралф де Брикасар.

През 1983 г. по книгата бе създаден сериал, който докосва зрителите и днес. Това е една от най-успешните продукции на Австралия и до наши дни. Почти 40 години след създаването му, той продължава да предизвиква емоции във феновете си.

Времето е оставило своя отпечатък върху актьорите, изпълнили главните роли, но те са съхранили невероятното си излъчване и продължават да се радват на обичта на почитателите си.

Днес Ричард Чембърлейн е на 89 години. Той има десетки роли в игралното кино. Освен като актьор, той се изявява и като певец, художник, писател и продуцент. През 2004 г. той написа автобиографичната книга „Разтърсваща любов“, в която официално обяви, че е хомосексуалист. Това даде допълнителен тласък на кариерата му и бе ангажиран за още много роли.

В момента Ричард живее в САЩ. Иначе едва ли някога ще забрави ролята си в „Птиците умират сами“ – всяка седмица е получавал около 12 000 любовни писма от фенки.

„Птиците умират сами“ има специално място и в сърцето на Рейчъл Уорд, която познаваме като Меги. На снимачната площадка тя се запознава с Брайън Браун, който беше неин екранен съпруг. Двамата се женят малко след края на снимките и до днес са щастливо семейство. Рейчъл и Брайън имат продуцентска къща в Австралия.

Днес Рейчъл е на 66 години, има три деца и не се е снимала в сериали от 2007 г. Работи като режисьор и писател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *