Жената на Борис Дали отвратена: Долен женкар, какво не ти дадох?! Съсипа живота на децата ни! –

Жената на Борис Дали отвратена: Долен женкар, какво не ти дадох?! Съсипа живота на децата ни! -

Привидно милият и усмихнат Борис Дали съсипа живота на жена си Лили Станчева и на двете си деца. Както вчера стана ясно, чалгаджията се сдоби с трето дете в началото на април – момченце, носещо името Калоян. Живо да е бебето и здраво, но родилката е неизвестна. Известно е само, че това не е жена му.

От години певецът от Бобов дол се е прочул като заклет женкар и сваляч, който не може да си държи панталоните закопчани. Лили, с която бяха заедно десетилетия, доста пъти прощаваше и си затваряше очите пред наглите изневери на мъжа си, докато в един момент не издържа.

Скандалите в дома им зачестили, но вместо да се поправи и да си вземе поука, Борис Дали хептен го ударил през просото. До степен да забремени друга и да стане татко за трети път. Самият певец явно знае, че това, което върши, не е за гордост и затова отказа да коментира каквото и да било за бебето. Той не отрече да е станал татко, но заяви, че няма да обсъжда личния си живот с никого.

„Долен женкар, какво не ти дадох?! Съсипа не само моя живот, но и живота на децата ни, които цял живот трябва да слушат каква „пеперудка“ е баща им и как не пропуска никоя фуста. Жал ми е за теб, а на себе си ме е яд. Яд ме е, че не съм те заплюла в лицето още, когато те видях за пръв път“, не можела да дойде на себе си Лили Станчева, разказват техни познати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *