Истината за Петър Дочев от „Преди обед” и Ирмена Чичикова: Той я сваля пиян, а тя хваща последния влак за деца

Истината за Петър Дочев от „Преди обед” и Ирмена Чичикова: Той я сваля пиян, а тя хваща последния влак за деца

 

Петър Дочев е актьор от близо 15 години, но мнозина чуха за него едва след като наследи Александър Кадиев в „Преди обед”. Той е на 33 г., но от поне няколко години има сериозна връзка.

Тази връзка е с колежката му от театъра Ирмена Чичикова. Макар тя да е с цели 7 години по-възрастна от него, двамата живеят заедно и кроят общи планове за бъдещето.

Дочев предприел първата крачка още когато бил студент. Една вечер, след като излязъл от бара на „НАТФИЗ”, й пратил съобщение с „нагла рецензия” за последния й филм. Тогава бил пиян и затова решил да пробва да сваля по-възрастната си колежка, която познавал до този момент бегло.

Всъщност Петър често обичал да си пийва и до днес. Това било единственото, за което имали скандали с Ирмена.

Тя от своя страна жадувала да стане най-после майка. Само след броени дни ще удари 40 г., но все още не е изпитала най-великото чувство за всяка жена по вина на колегата й Стефан Щерев. Двамата изкараха 13-годишна любовна връзка, приключила с едно голямо нищо – без брак, без деца.

Дочев обаче все още не бил сигурен дали е готов за баща. Засега предпочитал да се посвети на изкарването на пари, затова на драго сърце прие работата в телевизията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *