„Твърде дълго търпяхме този…“ – ето защо Венелин Венков и Невена Цонева напуснаха Слави! (Дългия вбесен) –

„Твърде дълго търпяхме този…“ – ето защо Венелин Венков и Невена Цонева напуснаха Слави! (Дългия вбесен) -

 

Не с един, а с цели двама свои верни служители се раздели Слави Трифонов преди ден. Ку-ку бенд остана без Венелин Венков и Невена Цонева, които напуснаха завинаги екипа на Дългия. И двамата, особено Венков, бяха много ценни кадри и липсата им няма как да не се усети осезаемо.

Самият Слави съобщи новината в мрежата като обяви, че скоро ще има конкурс за нов барабанист и нова певица, но близки до него разкриха, че той е бесен. Да, Трифонов пожела успехи и на двамата, но знаем, че едно от най-омразните му неща е да се разделя с хората си, особено по тяхно желание.

Слави мрази промените и има своите хора като семейство, затова и счита за тежко предателство това, че някой е решил да промени живота и пътя си, и да го изостави.

Близки до него разкриха, че той изпаднал в криза и крещял „неблагодарници“, по адрес на семейната двойка. Знаем, че Венков и Цонева са заедно от години, а от четири лета имат и син Александър.

Те пък от своя страна нямали търпение да се отърват от гадния нрав на Дългия и дори съжалявали, че не са предприели тази стъпка по-рано. „Твърде дълго търпяхме този… този властен човек, изживяващ се като диктатор. Ай сиктир вече!“, махнал с ръка Венков. Който в профила си не обели и една мила дума за Дългия, а написа само, че Ку-ку бенд ще е в сърцето му завинаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *