Доц. Ангел Кунчев стана дядо

Доц. Ангел Кунчев стана дядо

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев крие щастливата вест, че е станал дядо вече близо половин година.

С първороден внук са го дарили синът му Тодор и снахата Мария още през декември миналата година. Той обаче все още не е виждал и прегръщал на живо бебето Мартин. Първата официална среща между дядо и внук щяла да бъде навръх Великден.

Досега родителите избягвали контакт дори с най-близките си роднини, защото били изключително педантични по отношение на здравето на 5-месечния си син и го вардели да не се разболее в сезона с най-много вируси.

„Отдавна мечтаехме за това събитие. Решиха да не го кръщават нито на родителите на едната страна, нито на другата. И така е правилно“, казва гордият дядо, който отсега се надявал Мартин да бъде трето поколение лекар в семейството.

Неговият син Тодор е гордостта на фамилията. Завършил е Първа английска гимназия в София, а после е последвал примера на баща си и се дипломирал в Медицинския университет през 2014 г. Към момента е един от най-добрите невролози в Александровска болница. Той има и сестра, която се е установила в Берлин и гради кариера в сферата на комуникациите.

През есента на 2022 г. Тодор Кунчев мина под венчилото с избраницата си Мария, която е изключително добре приета от родителите му. Двамата са заедно от дълго време, преди да решат да отидат до олтара. Младежите се взеха на пищна сватба в райски комплекс в близост до Вакарел. Двамата сключиха и граждански, и църковен брак.

Бременността на Мария успяха да запазят в тайна, но вече нямат притеснение да показват Мартин пред приятелите си в социалните мрежи. Таткото Тодор е публикувал умилителна снимка, на която лежи заедно със сина си и двамата са облечени еднакво. Всички негови познати отбелязват, че му е одрал кожата и са като две капки вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *