Зрителите за Царина: Браво момиче! Ти беше най-достойния участник –

Зрителите за Царина: Браво момиче! Ти беше най-достойния участник -

Хелс китчън напусна любимката на зрителите и техен фаворит Царина. Всички очакваха тя да вземе черна куртка най-малкото и да е сред най-добрите готвачи. Не успя да се пребори обаче за нея, но навън я чакат нейните приятели, които кроят съвместни планове за бъдещето.

Очаквах, че ще стигна поне до черните куртки, каза Царина след напускането си от Хелс китчън. Каквото и да ставаше аз знаех, че хъса ми, стремежа ми, вярата ми ще ме доведат напред. Което не умеех да готвя го научих, каквото трябваше го научих, знаех, че моята борбеност ще ме поведе по тоя път. Имаше хора, които можеха да готвят, но нямаха стимула, желанието да се доказват.

Шеф Ангелов ми каза много хубави думи, подари ми куртката и виждах, че ме е оценил, че беше обективен.

За най-добрата си приятелка по време на пребиваването в Кухнята на Ада Симона, Царина сподели, че е променила първоначалното си впечатление и че тя се е доказала като човек, който желае да се развива и да върви напред.

Драми имаше всеки ден, сподели Царина. Непрекъснато се карахме когато загубим, особено стаята. На пружина не може да се спи, аз спах на земята.

e

Много положителна енергия изпратиха към нея феновете на предаването и й благодариха за достойното представяне.

Ами те скандалите останаха!!! Беше прекрасна момиче! Представи се достойно. Сбъдвай мечти!

Неизменна, нежна красива! Това беше Царина най достойният победител, но в България не искат достойни, затова сме и на този хал. Няма да гледам повече това предаване, защото останаха само противни….

Царина! Най – добрата!!!
И като човек и като готвач! ♥️♥️♥️
Много жалко, че не оцениха това прекрасно момиче!

Ти си моят фаворит,Цари! Само напред и нагоре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *