Болката на една сурогатна майка, която след 13 бебета случайно роди собствено: Случилото се след това ще ви остави без думи

Болката на една сурогатна майка, която след 13 бебета случайно роди собствено: Случилото се след това ще ви остави без думи

Майка от Обединеното кралство, която направи най-добрия подарък на осем семейства, претърпя невъобразима болка, когато случайно даде собственото си бебе.

Карол Хорлок държи рекорда за най-много бебета, родени от сурогатна майка, като е износила общо 13 бебета от други хора.

Сред тях бяха двойка близнаци и тризнаци. А имаше и бебе, за което тя не знаеше, че е нейно…

професия сурогатна майка

Карол, която има две дъщери, роди момченцето, което тежеше 4 кг, през юни 2004 г.

Тя си мислеше, че бебето е създадено с нейната яйцеклетка и сперма от съпруга на двойката, за която тя е сурогат.

Но когато двойката направи ДНК тест на бебето си шест седмици след раждането му, те откриха, че това всъщност е детето на Карол и нейния съпруг Пол.

След това Карол и Пол бяха изправени пред мъчително решение – да вземат сина си обратно или да оставят двойката да го задържи?

Те избраха да се откажат от бебето и Карол веднъж каза, че не съжалява за решението, въпреки че мислела за сина си „през цялото време“.

сурогатна майка бебе

„Изключително се гордея с кариерата си на сурогатна майка и имам 13 бебета, които са обичани от семействата си.

„Сурогатното майчинство донесе огромна радост на мен и семействата, на които помогнах, но също така доведе до най-мрачния период от живота ми“, каза Карол пред Mirror.

„Сурогатното майчинство е най-добрият подарък, който една жена може да даде на друга. Но има и по-тъмна страна, когато нещата се объркат – разбитото сърце, емоционалното влакче в увеселителен парк и гневът са непреодолими.“

Момченцето, което се оказва син на Карол и Пол, е деветото от нейните сурогатни бебета.

Те нямат представа, че е тяхно собствено дете, когато го предават на семейството.

Карол признава, че са се борили много и са мислили какво да правят, но накрая са решили да оставят двойката да го задържи.

Тя се сблъска с много лоши коментари, като хората я питаха как може да даде собственото си бебе.

Тя обясни, че много от бебетата, които износва за други семейства, са биологично нейни. Единствената разлика с това малко момченце била, че то било и на Пол, нейния съпруг.

Но след като се съгласили да помогнат на семейство, което не можело да има деца, те не сметнали за редно да им отнемат бебето.

Карол каза, че като сурогат е важно да не се обвързва с бебето и че ще прекара цялата бременност в „дистанциране“ от малкото, за да улесни раздялата.

сурогатна майка Керъл

Карол и Пол имат деца от предишни връзки, но нито едно общо дете, освен това малко момче.

Пол казал на Карол, че ще отгледат бебето, ако двойката не го иска, но Карол казала, че те „го обикнали от момента, в който било заченато“.

Карол се появи в телевизионното шоу Тази сутрин през 2016 г., за да каже, че официално се оттегля като сурогатна майка.

„Забременях миналата година и за съжаление направих спонтанен аборт на седем седмици и оттогава имах два опита и те не проработиха, въпреки че всичко беше перфектно, и моят ин витро лекар каза, че може би е време да спра.“

Карол каза, че е тъжна, че трябва да се откаже да бъде сурогат, защото обича да помага на двойки да станат родители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *