Фицата публично: Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се!

Фицата публично: Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се!

 

Филип Аврамов – Фицата публично разказа история от живота си, която втрещи всички и която надали ще се хареса на главното действащо лице. А именно по-стара от него режисьорка, чието име логично не спомена, но за която каза, че е била не просто влюбена, а обсебена от него.

Случаят е отпреди години, когато Фицата бил още млад актьор, а „лелята“ натолича лиги в първия миг, в който се озовали на една сцена в театъра. И се почнало. Обаждания, покани за срещи, флиртаджийски подмятания, чудеса… Режисьорката си била наумила, че ще има този мъж, каквото и да й струва, а той не искал и да я чува.

„Не е хубаво така да се говори, но си беше доста грозничка жената, просто не ми харесва и това е. Аз не съм машина, не можеш да ми натиснеш едно копче и да те оправя, след като не те понасям в този аспект. Само представата за това ме ужасяваше“, смее се днес Фицата.

Кулминацията дошла, когато онази решила, че ще го чука на всяка цена и го затворила в таванска стаичка. „Или го правим, или скачай през прозореца“, заинатила се тя, а Фицата това и направил.

„Прехвърлях се от тераса на тераса и слава Богу, че не паднах да се претрепя, но се спасих. Не спах с нея“, радва се и към днешна дата той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *