Боби Михайлов изтрещя: Проваля ли любовта на Ники и Николета Лозанова?

Боби Михайлов изтрещя: Проваля ли любовта на Ники и Николета Лозанова?

Боби Михайлов буквално е изтрещял

Дали заради алкохолните питиета, които не спира да приема след като бе изритан като шеф на БФС или заради НиЛо, но положението е сериозно

Бившата футболна легенда бил на седмото небе от щастие, че има внучка, кръстена на негово име. Както знаем, плеймейтката Николета Лозанова роди дъщеричка от вратаря Ники Михайлов.

Малката Борислава се появи на бял свят на 10 март, като датата е специално избрана. Сексбомбата се доверила на астролог, който посочил числото за най-подходящо за появата на бял свят на дъщеричката им.

Според астрологията хората, родени на десето число са орисани да имат власт, положение и успешно бъдеще.Където и да се намират по света, те винаги ще сбъдват желанията си и ще се радват на хорската любов и почит.

Освен кръстената на него внучка, бившият председател на БФС има още двама внука-Николай и Мартин, които са деца на щерка му Бисера.

Още преди година силиконката Николета прекрачи прага на бившия вратар. Той обаче бил против сина му Николай да има нещо общо с нея и правил всичко възможно да ги раздели.

Заради което Ники и Николета са вече новодомци в тузарския дом, който Николай изгради в полите на Витоша.

Близки до семейството обаче се притесняват Боби Михайлов да не раздели сина си от жена му, защото той все още не успявал да я приеме.

Източник: Crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *