Различен от всички досега ще бъде този Ерген, заради майката на Алек! –

Различен от всички досега ще бъде този Ерген, заради майката на Алек! -

Финалът на „Ергенът 3“ ще бъде различен от всички сезони досега!

След 3 месеца романтика, сълзи и драма, феновете ще останат шокирани от неочаквания ход на Алек. Според източници той не избра нито Надежда, нито Магдалена! Вместо това оставя и двете в неведение.

В предстоящите епизоди появата на майката на Алек ще добави още един слой интрига към вече заплетения сюжет.

Намесата на майка му обаче ще е причината Алек да промени решението си в последния момент.

В последните дни на сагата Алек ще даде роза на Надежда и Магдалена и ще остави третата финалиска Йоана разочарована, съобщават източниците.

Двете останали състезателки, които са уверени, че Алек ще избере една тях също ще останат с пръст в устата след края на формата. Изненадващият избор на Алек ще остави Надежда и Магдалена в шок. Той не избра нито една от тях.

Източниците на novinite.bg твърдят, че именно намесата на майката е причината за това. Това ще стане тъй като изборът на Алек е бил именно Надежда, но майка му не я е харесала поради факта, че тя има дете. Явно заблавила пътя, по който самата тя е преминала, тъй като и също е била с дете преди да се запознае с новия си мъж.

Какъвто и да е случаят, едно нещо е сигурно – финалът на третия сезон на „Ергенът“ ще е всичко друго, но не и типичен и феновете ще продължат да говорят и спекулират дълго след излъчването му.

„Постоянно са заедно, редовно се засичаме в близко заведение, на което са клиенти и са силно влюбени. Гаджето на Алек е над 30-така и има дете, а двамата са двойка от доста време“, твърдят съвсем категорично хора, които познават Младенов.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *