Ще влезе ли Галена Великова в политиката? –

Ще влезе ли Галена Великова в политиката? -

Има шанс в най-скоро време звездата от „Денсинг Старс“ Галена Великова да пръска сексапил не само край дансинга, но и на сериозни политически събрания и конгреси. Нищо чудно и от парламентарната трибуна… Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа. Според него съдийката по танци ще се справи идеално и в ролята й на политик.

Галена има сериозно предложение да се влее в политиката. Това стана ясно миналата събота в предаването „Търси се“ на БиТи Ви. Съдийката по състезателни танци беше гост на водещите Меги и Нели, които пък бяха установили виртуална връзка с нейния съпруг, който много похвали личните й качества и каза, че жена му е пример как бракът означава не край на кариерата, а нова отправна точка за професионално развитие. Друго негов изказване обаче прозвуча много по-интересно.

Милионерът Константинос Хайнас разкри, че жена му може да смени танците със съвсем различна дейност. Тя имала оферта да влезе в политиката. Това й отивало, защото била предприемчива и работоспособна. „Чрез политиката можеш да преследваш ценностите и идеалите, в които вярваш, И да допринесеш за създаването на по-добро общество за всички нас. Знам, че имаш силата и предаността да го постигнеш. Сигурен съм, че ще успееш и ще бъдеш вдъхновение за много хора”, обърна се Хайнас към Галена през екрана, на който водещите, бяха включили записа.

Тези изречения звучаха доста изненадващо, защото преди изказването на гърка едва ли някой редови тв зрител е подозирал, че пред Галена стои възможност за смяна на професията и вливане в политиката. Звездата от „Денсинг Старс“ не изглеждаше щастлива да чуе заявлението на своята половинка. За разлика от други гости в „Търси се“ в подобни моменти тя нито се разчувства, нито се развълнува, а само леко се усмихна и очевидно се изненада и стресна от това, че човекът до нея споменава в ефир за идеята да се заеме с политика. Иначе Великова, освен танци, е учила и право, така че е запозната със законите поне на ниво четене, когато е била студентка – преди 30 години. Но тя няма да е първата, а едва ли ще бъде и последната, която ще се заеме с политика, без да се е занимавала с каквато и да е близка до нея дейност.

Въпросът с новото занимание на танцьорката увисна във въздуха в предаването. След изказването на милионера не беше спомената и дума повече по тази тема. Тъй като „Търси се“ върви на запис, е възможно водещите да са попитали гостенката си точно за какво говори съпругът й, но тя да е отказала да отговори и да е изискала да изрежат всичко при монтажа. А не е изключено Нели и Меги да не са се впечатлили, че Галена Великова ще става политик, да не смятат темата за интересна и заради това да са наблегнали на други проблеми от живота на танцьорката, като например грижите за двете й деца и уменията й като готвачка. Защото те подробно я разпитаха какво готви на двете си дъщери, а тя отговори, че през пандемията се е научила да прави кексове и супи.

Както е известно звездата от „Денсинг Старс“ живее в Гърция вече близо 30 години. Тя участва в много тв предавания и е популярна там, както и у нас. В края на миналата година родната танцьорка се включи в местните избори в южната ни съседка като се кандидатира за областен съветник в Атика.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *