fbpx
Home » интересно » 3 растения у дома,които привличат парите
растения за пари

3 растения у дома,които привличат парите

Домашните растения не са просто някаква украса на интериора и целта им не е просто да освежат дадено помещение – някои от тях са символ на просперитет, финансово благополучие и късмет.

Сред любителите на флората най-търсени са 3 вида растения, които носят богатство. Те могат да ви донесат истинско финансово благополучие и да се замогнете.

В следващите редове ще ви разкрием кои точно са те и как най-правилно и добре да ги отглеждате.

Сукулентно растение

То не се нуждае от често поливане, но пък ще ви се отблагодари с повече пари в джоба ви.

Красула

Много хора казват на това растение „Дървото на парите“. Има много разновидности и различни форми на листата. Тези, които искат да привлекат парите, трябва да изберат сорт със заоблени листа-монети.

За да привлечете богатството е добре да го засадите в червена, черна или зелена саксия. Препоръчително е да е керамична.

Замиокулкас

Смята се, че това растение значително може да повлияе на дебелината на портфейла ви. Има твърди тъмнозелени листа, които могат да достигнат до един метър. Растението понася рядко поливане и ниска влажност.

Някои хора му казват и доларово дърво. То сигнализира на собствениците си за появата на финансови средства чрез появата на ново листо. Ако започне да му расте кремообразно кочанче, значи може да сте сигурно в скорошното си финансово постъпление.

Трябва редовно да го почиствате от прах.

Други растения, които може да сложите в дома си, за да привлечете пари са здравец и папрат./jenata.blitz.bg

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*