Алена със смазваща прогноза за 2019 година

Алена със смазваща прогноза за 2019 година! Румен Радев свален предсрочно, а Борисов…

КЛЮКИ

Алена направи сензационна прогноза за Корнелия Нинова, Бойко Борисов и Румен Радев

Топастроложката Алена попиля Корнелия Нинова и Румен Радев с прогнозата, която направи.

Тя заяви, че лидерката на БСП в никакъв случай не може да бъде конкуренция на Бойко Борисов.

Астроложката допълни, че по-скоро медиите определят Нинова като конкурент на премиера.

Тя подчерта, че лидерката на червената партия е една кръгла нула без БСП.

Алена заяви, че Нинова действа по нетипичен начин за представител на зодия Козирог и не се съобразява с главното изискване на Сатурн да гради кариерата си честно, а не за сметка на нечий провал. Астроложката допълва още, че Нинова е орисана в този живот да се примирява с второто място, ако не желае да се озове в тресавището на собствената си злоба и омраза, пише „Ретро“.

В интервю за изданието астроложката коментира и различията между Румен Радев и Бойко Борисов, които са представители на един зодиакален знак. Като истински представител на зодия Близнаци, премиерът мисли повече за другите, отколкото на себе си. Той е готов да се жертва в името на общото благо. Но вече е научил урока си и не прави непоискано добро.

За разлика от него, Румен Радев мисли само за собственото си благо, категорична е Алена. С поведението си той рискува да се окаже в позицията на първия български президент, отстранен предсрочно от длъжност, убедена е астроложката.

Остави своя коментар

Tagged

4 thoughts on “Алена със смазваща прогноза за 2019 година! Румен Радев свален предсрочно, а Борисов…

  1. На някои май ще им излязат мазоли по гърбовте от престараване да се лигавят на Мутрата ! Толкова ли сте загубени и прости бе хора – как може доказан престъпник, да ви е идол !? Срамно е, не само за вас, срамно е за всички нас ! Освестете се най-после дявол ви взел ! Докъде ще я докараме с тези предпочитания към мафията ! Не виждате ли, че затриха България !?

    1. Преди да пишеш извади доказателства с документи,така както прави Антон Тодоров,а така е лай,лай кучка,като кучките от БСП.

  2. Вярвайте на това ,че камъните на милиони километри ще ти определят съдбата и си стягайте банските за Курило ….съдбата иска много труд и щипка късмет .

  3. Sancta Simplicitas!, „О, свещена простота!“ Ян Хус Опази Боже народ, който вярва на астролози!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *