Андреа се изтипоса като приказна русалка (Вижте как отново сгафи с фотошопа – Снимка)

Андреа се изтипоса като приказна русалка (Вижте как отново сгафи с фотошопа – Снимка)

КЛЮКИ

Андреа лъсна като приказна русалка, певицата е пристрастена към фотошопа, видя gzona.eu.

Андреа не спира да прекалява с обработването на снимките си с фотошоп. Певицата, която често е критикувана, че не се показва такава каква то е е сякаш пристрастена към компютърната програма.

Макар никой да не вярва на снимките, с които се хвали в социалната мрежа тя е вманиачена да се прави на перфектна. Такъв е последния случай когато половинката на Кубрат Пулев се показа от луксозната си почивка в Тайланд.

Андреа се изтипоса като приказна русалка (Вижте как отново сгафи с фотошопа – Снимка)

Колаж: blife.bg

Блондинката е на подводен кадър досущ като русалка. Явно се е отдала на модерното напоследък подводно гмуркане с пълна екипировка от предпазни очила, плавници и шнорхел. Само дето позата й е толкова нелепа и смешна за под водата. Че направо си личи как снимката е фотошопирана.

Андреа си е изваяла съвършена фигура. Такава, за каквато вече може само да мечтае. Когато камерите я снимат на живо се вижда как тя отдавна няма оня сексапил. С който успя да пробие в началото на кариерата си, предават от електронното издание за светски новини blife.bg.

Говори се, че заради проблем със здравето тя рязко напълня. Но все още не може да свикне с новата си визия и я гони носталгия по младите години. Явно затова използва съвременните технологии поне на снимка да се види с яко тяло.

Феновете й са сигурни, че кадрите, които пуска са с цел да провокира и да си прави реклама.

Източник: www.kliuki.net

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *