Бързодействаща смес за масаж в домашни условия

Бързодействаща смес за масаж при дископатия и болки в тялото ви прави като нови!

ЗДРАВЕ

Дископатията и непрестанните болки в кръста преследват с години много от нас. Проблемът се задълбочава с напредването на годинките, но неприятната болест не подминава и по-младите.

От дълги години всеки търси лек за дископатията, остеопорозата и остеохондрозата на врата. Подлагаме се на всевъзможни масажи и съмнителни манипулации на различни „чекръкчии“, но ефект няма или е само за облекчаване на болката за момента. Има много ефикасно средство, което е само на една ръка разстояние от нас. Просто трябва да си припомним методите на нашите баби и болката ще си отиде завинаги. Какво е необходимо, за да си приготвим бързо действаща смес за масаж с дълготраен ефект?

Две прости съставки, които са на рафтовете на бюфета във всяко българско домакинство. Сол и нерафинирано олио, което може да бъде заменено с хубав зехтин (за препоръчване е екстра върджин, но и българското слънчогледово олио върши същата работа).

В стъклен буркан смесете 10 супени лъжици сол и 20 супени лъжици олио. Разклатете хубаво сместа и я оставете да се хомогенизира за 2-3 дни. Вече можете да започнете курса на лечение. Сутрин втрийте хубаво от получената смес на местата, където изпитвате болка. Първите масажи трябва да бъдат с продължителност от 2-3 минути, като времето постепенно се увеличава до около 20 минути.

След масажа увивайте със затоплена кърпа местата, които са третирани. Важно е след всеки масаж кожата да се избърсва.

При някои хора кожата се зачервява по-сериозно при масажа и измиването на това лекарство.
За да избегнете това почиствайте лекарството с топла, влажна хавлия.
След това използвайте друга суха хавлия с пудра, за успокояване на кожата.
Тези лесни съвети ще ви помогнат да се предпазите от зачервяване на кожата, за да можете да продължите с терапията.

Този лек със сол и зехтин при ставни болки определено си струва да бъде опитан. Приготвя се бързо, нанася се лесно, а резултатите са просто невероятни.
А ако не вярвате в традиционната медицина опитайте това средство. Няма какво да губите, напротив.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *