Гадателката на Берлускони с прогноза за 2019 година

Гадателката на Берлускони с подробна прогноза за 2019 година, но вижте само какво каза за Бойко Борисов!

НОВИНИ

Бойко Борисов среща умна красавица, президента Радев не се отказва от политиката

Бойко Борисов ще се кандидатира за държавен глава. Вероятността да спечели президентските избори макар и на косъм е много голяма.

Това твърди за първия човек в държавата гадателката на Берлускони Теодора Стефанова.

Тя смята, че президентските избори ще са много оспорвани, но трябва да знаем, че Борисов няма да се задоволи с представителността на президентската институция и ще се бори за разширяване на правомощията, надявайки се на подкрепа и от десни и от леви.

През идващата година премиерът ще се срещне с красива, интелигентна и умна жена. Тя ще го накара да реши, че не трябва да повече да е сам и с нея той ще продължи напред. Само, че бъдещето му няма да е безоблачно.

Борисов ще продължи напред, но ще се почувства предаден от най-близките си хора, твърди феномена. Той ще стане обединител на Балканите, а сегашното правителство ще изкара докрай мандата си. Защото премиерът ще се поучи от грешките си и умело ще балансира.

Теодора Стефанова има прогноза и за политическия живот в страната. Според нея сегашния президент Радев ще успее да пребори трудностите, а дори ще си стисне ръцете и с опонентите си. През него ще има две големи предизвикателства. Едното, от които свързано с международна институция.

За БСП гадателката пророкува, че ще загърби конфликтите си. Лидерката Корнелия Нинова ще успее да утвърди новото лице на социалистите. А в ДПС ще влязат много млади хора и партията скоро ще бъде оглавена от жена, предават от retro.bg.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *