Лечителката Славка Пенева вдига болни на крака! Ето координатите й!

Лечителката Славка Пенева вдига болни на крака! Ето координатите й!

ЗДРАВЕ

Славка Пенева успява да вдигне на крака хора, които лекарите вече са отписали!
Лечителката Славка Пенева е от онези, които са в състояние да избавят от мъките всеки човек. Тя действа на принципа на своите познания в радиестезията и това й носи голям успех.Славка е родена в Кан, Франция, преди цели 83 г. По-голямата част от живота й протича далеч от това, с което сега се занимава. В продължение на 30 години тя работи като инженер към БНТ.След като се пенсионира обаче, Славка Пенева се насочва към алтернативната медицина. Тя изкарва курс по специалността “Основи на радиестезията” и така започва нейното чудо.

Вече 25 години помага на болни от най-страшни болести. Благодарение на нея днес има живи хора, преборили тумор в мозъка и в други части, хора с проблеми в двигателния апарат, такива със заболявания от най-страшен вид като цироза или камъни в бъбреците и др.Славка Пенева лекува без почти никакви лекарства. Нейното дело е на съвсем друга основа. Тя изкарва негативните вълни от болния и по този начин изсмуква болестта както прахосмукачката изсмуква праха.

Действията й винаги водят до вливане на положителна енергия в тялото, а оттам и излекуване. Тя работи на прннципа, че душата може да излекува тялото, стига да има необходимите положителни вълни в нея.Методите на Славка Пенева могат да се ползват и при разваляне на магия. Тя самата твърди, че може да изхвърли злото от всяка една част у човека.Така например, според нея, човешката коса не трябва да се смесва при фризьора. Когато човек се подстригва, срязаните кичури коса обикновено отиват на боклука. Там се смесват с други на друг клиент и това води до сливане на енергията им.

По този начин човек с лоши вълни може да повлияе на такъв с добри вълни, независимо, че тези коси вече не са върху главите им. Освен това е възможно зъл човек да вземе кичур коса от контейнера, за да направи магия на друг човек.Начинът е тези излишни кичури коса да се изгарят след подстрижка. Нещо, което нито един фризьор не прави.За да намерите Славка Пенева, е достатъчно да й позвъните на тел. 0895 452577. Важно е да знаете обаче, че тя отговаря на обаждания само от вторник до петък, и то само от 14 до 16 ч. Кабинетът й се намира в София. Успех!

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *