Лечителят Генадий Малахов дава рецепта за прочистване на артерии

Лечителят Генадий Малахов дава безценна рецепта за прочистване на артериите- правете я веднъж годишно!

ЗДРАВЕ

Тази смес за прочистване на артериите е наистина нещо велико за здравето!
Прочистване на артериите и кръвоносните съдове. Всеки, който иска да е здрав и да живее дълго, трябва да се погрижи за тях. Поне веднъж в годината

Особено това важи за хора със заболявания като съдови спазми, парализа, мускулна атрофия, мозъчна исхемия, хипотония и други. За тях е препоръчително и дори задължително да проведат курс на лечение и прочистване на артериите с вълшебната тинктура от топчестоглав мордовник.Това съветва прочутият лечител Генадий Малахов, чиито книги, знания и рецепти са помогнали и спасили не един и двама болни. За сместа му от мордовник се взимат две лъжици необелени семена. И се заливат с половин литър водка.

Престояват така две седмици като периодично се разклаща съда при съхранението му. След две седмици вече може да започне лечението, което става по следния начин. Внимавайте, защото билката може да бъде и вредна ако се предозира!

Вземете тинктурата и с капкомер бройте капка по капка – започнете точно с 3 капки на ден, които ще разредите в 50 грама вода. Разбърква се и се пие три пъти дневно около 30 минути преди ядене. Всеки ден добавяйте по една капка и така, докато не станат точно 15 капки.

Когато стигнете 15 капки в чашата си, на другия ден започвате да броите обратно и да намалявате капките с по 1 капка на ден. Пълното лечение на кръвоносните съдове и артериите продължава от 4 до 6 месеца, зависи от състоянието на конкретния човек.Другата рецепта за прочистване на артериите е смес от билките цвят от глог, имел, хвощ и листа от зеленика. Тези билки се смесват в съотношение едно към едно и се разбъркват добре.

После една лъжица – супена, от сместа се взима и се оставя в чаша със студена вода за три часа. Чак след като престои тези три часа във водата, я слагаме да я варим за около пет минути на котлона. Сварена я оставяме да престои за около 20-ина минутки и я прецеждаме. От тази отвара се пият по две лъжици, отново три пъти на ден преди ядене. Ефектът от тези две рецепти е феноменален и ви съветваме да не ги подминавате.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *