Опитаха да линчуват изверга Северин Красимиров в русенския затвор

Опитаха да линчуват изверга Северин Красимиров в русенския затвор

НОВИНИ

Надзиратели спасиха от екзекуция убиеца Северин, научи gzona.eu.

Ромът Северин Красимиров, който изнасили и удуши журналистката от Русе Виктория Маринова, е бил спасен от надзиратели на ареста в дунавския град, които са предотвратили саморазправа с него от страна на други задържани – пише в. „Уикенд“.

Това е разкрил пред изданието назирател от ареста в Русе, където Северин бе въдворен преди дни, след като изкара повече от 3 месеца в психиатрията към затвора в Ловеч. Малко след като Северин бил транспортиран до ареста в Русе в очакване на окончателното становище за психичното му състояние от медиците, 21-годишният изверг бил атакуван от двама младежи, задържани заради разпространение на дрога. Арестантите се опитали да се саморазправят с него, но надзирателите успели да се справят със ситуацията и да го измъкнат бързо-бързо от килията.

„Северин вече е настанен в самостоятелна килия, за да нямат достъп другите арестанти до него. Тук 90 процента от задържаните искат да го линчуват“ – призна тъмничар от дунавския град. Северин Красимиров се сдоби с международна криминална слава на 6 октомври, когато изнасили и удуши 30-годишната Виктория Маринова – журналист от местна телевизия. Той бе задържан 4 дни след убийството в Германия, където се укриваше у свои роднини. Красимиров бе върнат в България от немските власти. Прокуратурата ще иска доживотна присъда или 30 години затвор за обвиняемия.

razkritia.com

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *