Племенницата на Искра Фидосова

Племенницата на Искра Фидосова лъсна полугола

КЛЮКИ

Племенницата на Искра Фидосова, Еделина, лъсна полугола в „Инстаграм“, видя gzona.eu. Скандалната фотосесия е снимана в съблекалнята на фитнес зала в Шотландия, където роднината на една от най-одумваните бивши депутатки замина да учи.

Профилът на девойката е публичен и всеки регистриран в социалната мрежа спокойно може да разгледа фотогалерията ѝ. Очевидно Еделина Васкова изобщо не се съобразява с това коя е леля ѝ, нито ѝ пука, че разкрепостеното ѝ поведение е в противовес с пуританското възпитание и нрави на Фидосова.

Племенницата на Искра Фидосова

Като типичен представител на днешното младо поколение, родственицата на бившата депутатка страда от селфи манията и профилът ѝ е фрашкан с безсмислени фотоси – в профил, анфас, на дивана с крак върху крак, пред гардероба, в спалнята, изплезена и прочие тийнейджърски дивотии…

Еротичните снимки на Еделина обаче със сигурност ще вдигнат кръвното на леля ѝ Искра. Само по бельо, младото момиче е показало почти всичко от себе си. Любопитното е, че с чара и сексапила си младата монтанчанка вече е оплела в мрежите си местен левент.

На безименния пръст на дясната си ръка дори нашенката с гордост носи пръстен, подарен от синеокия красавец Гари Ървин, видя още ПИК. Красивото бижу обаче не е годежен пръстен, а просто символ на чувствата му към девойката.

Племенницата на Искра Фидосова

Еделина е малката дъщеря на сестрата на Фидосова – Цветелина Фидосова-Недкова. Племенничката на депутатката е артистична натура и преди да замине за Шотландия, е печелила награди от няколко музикални конкурса в Монтана.

Ретро

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *