Слави Трифонов към болните деца: Бъдете силни, има смисъл!

Слави Трифонов към болните деца: Бъдете силни, има смисъл!

НОВИНИ

Слави Трифонов окуражи децата, страдащи от онкологични болести!

Днес се оказва специален ден. Слави Трифонов го отбеляза в своя публикация във Фейсбук, където подкрепи болните деца, вдъхвайки им кураж, сила и вяра, научи Kliuki.bg.

„15 февруари е Международен ден на децата с онкологични заболявания. Миналата година, на тази дата, в рубриката „Нещо лично“ ми гостува болничният учител Теодора Арменкова – да, звучи невероятно, но в България има болнични учители. Те полагат грижи и преподават на онези деца, които дълго време се лекуват в болница. Наистина достойни хора.

Та, в това предаване получих един огромен комплимент, всъщност – много повече от комплимент. Това, което ми разказа Теодора, е най-ценната награда за мен и колегите ми. Защото след онази неподозирана от мен история с децата, мога да си кажа: „Има смисъл“.

Днес, на всяко едно от тези деца, сблъскващи се с бурните вълни на този голям живот, искам да кажа: „Имай силата, куража и вярата – защото Ти си смисълът“.“ – написа шоуменът в мрежата.

Самият Слави Трифонов няма деца и може би няма и да има, тъй като вече е на 52 г., а и не е женен. Той обаче винаги е показвал, че обича децата и неслучайно 5 години работеше с Крисия Тодорова, определена от мнозина като детето-чудо.

Източник: www.kliuki.bg

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *