Home » Tag Archives: припаднали хора

Tag Archives: припаднали хора

Полицията арестува мъж с пистолет близо до папата, 10 припаднаха

Полицията арестува мъж с пистолет

Полицията арестува мъж със съмнение, че носи пистолет на кръста. ...

Read More »