Тамплиерите показаха некролога на Ласкин!

Тамплиерите показаха некролога на Ласкин!

НОВИНИ

Орденът на Рицарите Тамплиери на Йерусалим – Велик Приорат България почетоха Иван Ласкин, който почина на 48-годишна възраст на 6 януари.

Принадлежността на актьора към ордена не беше обществено достояние и публикацията в официалната фейсбук страница на организацията предизвика учудване сред феновете му.

„С дълбоко прискърбие ви съобщаваме, че на 6 януари 2019 г. ни напусна нашият брат Иван Ласкин KTJ, член на Командерия „Света София“ на Велик Приорат България. Той беше истински Рицар християнин и премина в редиците на небесното Христово войнство за да продължи своята мисия – да служи на Господ. Нека душата му почива в мир и вечната Светлина го озарява!“, това гласи публикуваният некролог на Иван Ласкин – Рицар на Храма. Към публикацията си тамплиерите са добавили и молитва за своя брат.

Тамплиерите показаха некролога на Ласкин! (2)
 

Припомняме, че Ласкин бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чернодробна недостатъчност и близките му се надяваха да се намери спешно донор за трансплантация, но състоянието му бе толкова критично, че операцията не би могла да бъде извършена, обясниха преди дни лекарите. Така навръх Богоявление Иван загуби битката за живота си.

Източник: www.blitz.bg

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *