кейт мидълтън

Тези папарашки снимки на Кейт Мидълтън и малкия й син, я показаха като лоша майка- вижте защо

КЛЮКИ

През изминалия уикенд, след официалните празненства по случай рождения ден на кралицата в Бъкингамския дворец, Кейт Мидълтън отново влезе в любимата си роля – на майка. Този път херцогинята на Кеймбридж посети заедно с Шарлот и Джордж благотворителен поло мач, в който участва и самият принц Уилям. Без особени изненади, на хлапетата бързо им омръзна да подкрепят татко си. Добре че двамата бяха в компанията на свои връстници, с които да се отдадат на игри.

Все пак, въпреки титлите си, Шарлот и Джордж са просто деца. А, както много от децата, принцът обича да си играе с играчки, които наподобяват оръжия. И така в интернет се появиха папарашки снимки, на които се вижда как малкият наследник на британския кралски двор е насочил пистолет-играчка към свой приятел, а той му отвръща със същото. Невинно детско забавление, ще си кажем. Но явно когато главно действащо лице в него е един малък принц, нещата са малко по-различни.В последните два дни се разрази ожесточена дискусия дали е правилно децата да си играят с подобни играчки и не води ли това до зараждане на желание за насилие у тях.
кейт мидълтън

А как може майката за пример Кейт Мидълтън да позволи на сина си подобни игри?! Оказа се, че най-големи противници на игрите с бутафорни пистолети са американците. Именно в Щатите проблемът с притежанието и злоупотребата с хладно оръжие е най-сериозен. А редица психолози откриват причината за безразборните стрелби в училищата, дело на тийнейджъри, именно в игри, като тези на принц Джордж. Умилителна гледка И така, синът на Уилям и Кейт се оказа по средата на кръстосан огън. И те, в ролята си на родители, също не бяха пощадени. А кой крив и кой прав, нека всеки сам да прецени.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *