кои зодии несъзнателно подтикват партньора си към изневяра

Тези зодии подтикват партньорите към изневяра без дори да подозират!

ЗА ЖЕНИТЕ ЗА МЪЖЕТЕ

Няма човек, който да не е изневерявал поне веднъж или да не е бил жертва на изневяра. Малцина са тези, които могат да се похвалят със стабилна връзка без трети човек, припомня gzona.eu.

Има множество причини, които могат да накарат един от партньорите да изневерява, но според астролозите има хора, които са склонни да предизвикат половинката си да кръшне!

И всичко това – заради основните характеристики на поведението и природата им, които са заложени със самото им раждане. Без дори да подозират, те тласкат своите партньори към изневяра, пише jenata.blitz.bg

Овен

В семейството на Овена цари тотален контрол. Спокойствието и комфорта, който толкова липсват на партньорите им, ги кара да кривнат от правия път.

Овните се отличават с непостоянство в отношенията и също са склонни към изневяра, за да отмъстят за предателството на любимия.

Рак

Раците са спокойни и уравновесени, а животът с тях върви по строго определен сценарий. Половинките им често страдат от недостиг на емоции и експерименти в любовта. Това ги кара да започнат да изневеряват.

Между другото, Раците са способни да предотвратят подобен развой на събитията, но за целта трябва да се опитат да бъдат по-интересни за партньора си, да погъделичкат нервите му и да предизвикат някакви емоции.

Лъв

Заради прекомерната си самовлюбеност Лъвовете често стават жертва на изневеря. Те са толкова заети със себе си, че нямат достатъчно време за половинката си.

Представителите на тази зодия вярват, че целият свят трябва да се върти около тях. Това, от своя страна, кара партньорите им да погледнат встрани в търсене на разнообразие и внимание.

Дева

Девите са романтични и обичат повече с очите и ушите си. А техните партньори често искат повече страст. Да лежите и да гледате звездите е прекрасно, но не е достатъчно. Точно поради тази причина Девите често стават жертва на изневяра.

В допълнение към това, представителите на тази зодия се отличават с прекалено романтична сълзливост, която също започва да дразни и отблъсква.

Стрелец

Стрелците са разумни и спокойни. Те не са егоцентрични, но никога нямат време за половинката си. А понякога просто нямат желание за това. Всъщност, те сами са си виновни за изневярата.

Доста често разбират към какво води поведението им, но не искат да променят нищо в себе си!

Водолей

Водолеите обръщат малко внимание на партньорите си, като по този начин ги обиждат. А обидата и недоволството предизвикват желанието им да започнат да изневеряват.

Водолеят трябва да отделя повече време на любимия си, а не да посвещава само на разрешаването на своите проблеми.

Марица

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *