fbpx
Home » ЗДРАВЕ » Този сок е истински тоник за черния дроб и еликсир за всички вътрешни органи!
Пречистване на черен дроб с червено цвекло
Пречистване на черен дроб с червено цвекло

Този сок е истински тоник за черния дроб и еликсир за всички вътрешни органи!

Този сок, който се състои от 5 съставки, помогна да се излекуват повече от 50 000 души от рак. Този мощен и супер полезен сок се приготвя лесно от абсолютно достъпните съставки: цвекло, моркови, целина, картофи и ряпа.

Цвеклото всъщност е чудесен зеленчук. Той е богат на много витамини и минерали, като: калий, магнезий, фибри, фосфор, желязо; витамини А, В и С; бета-каротин, бета-цианин; фолиева киселина. Това са само някои от многото хранителни вещества, витамини и минерали, които присъстват в цвеклото. То може да помогне за почистване на цялото тяло. Освен това цвеклото е отличен тоник за черния дроб, работи като пречиствател на кръвта и може да предотврати различни видове рак.

Достатъчно е просто да пиете 1 чаша сок от цвекло на ден и това ще ви помогне да се справите с проблемите си, свързани с анемията или други кръвни проблеми, например високия холестерол. И още нещо – цвеклото има мощни противоракови свойства благодарение на аминокиселината си – бетаин. Неотдавнашно проучване установи, че тази аминокиселина е изключително ефективна при унищожаването на раковите клетки.

Както вече казахме, този мощен сок унищожава раковите клетки много бързо и вече е помогнал да се лекуват повече от 50 хиляди души. Ще забележите невероятни резултати само за 2 седмици. Този супер полезен сок ще подобри здравето ви, ще укрепи имунната система и ще ви помогне да изчистите тялото от всички вредни токсини. И днес ще споделим тайна рецепта с вас.

Ще ви трябва следните съставки:
55% от цвеклото
20% целина (корен)
20% моркови
3% картофи
2% репички
инструкции:
Просто трябва да поставите съставките в блендера и да ги разбъркате добре.
Пийте този сок 2 пъти на ден. Този невероятен сок ще подобри общото ви здраве и ще се почувствате удивително свежи.

Остави своя коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*