fbpx
Home » За Gzona.eu

За Gzona.eu

Gzona.eu е независима онлайн медия за новини, анализи и коментари,здравни рецепти, природни илачи, готварски съвети рецепти за лесни ястия. Ние ежедневно ви представяме съвети за дома, интересни и поучителни истории. Наши автори са утвърдени експерти с актуален поглед върху политиката, бизнеса, спорта, културата, изкуството и други аспекти на съвременното общество.

По страниците на Gzona.eu освен сериозна тематика ще можете да откриете и развлекателно съдържание, което създава позитивни нагласи сред аудиторията. Стремежът ни е голяма част от публикуваните статии, фотографии и видеоматериали да бъдат смели и да отразяват реалностите на настоящето без „фасадите“, издигани от политически обвързани структури. Ние се ръководим от принципите на Етичния кодекс на българските медии и се стремим към високи професионални стандарти за качество на представеното съдържание.

Като медия приемаме за свое моралнато задължение поддържането на най-добрите практики в световната журналистика, а наша цел е сайтът Gzona.eu да бъде генератор на идеи, на интелектуално удоволствие и положителни емоции.

Ние вярваме, че свободните медии са задължителен коректив и обществен стълб на демократичното общество в европейска България.

Наши автори са:

Elena Moneva – утвърден публицист, с поглед върху лайфстайл новините и случващото се в България и света.

Aleksandar Georgiev- медиен експерт, с аналитично представяне на здравни новини, криминални новини от България и света

Kristina Petrova – медиен анализатор, събира едни от най-добрите съвети за здраве и красота.

Остави своя коментар