Home » интересно » Забавен тест: Какъв си според номера на дома си
Какъв си според номера на дома си

Забавен тест: Какъв си според номера на дома си

Числото на дома ни влияе на нашите съдби, научи  gzona.eu. Нумерологията е вълшебна наука, приложима за почти всички сфери. Пример за това е възможността да гадаем по номера на апартамента, в който живеем. За да откриете числото на дома си, просто сумирайте цифрите, от които се състои.

В дома на единицата живеят творчески натури, за които е важно да привличат много хора около себе си. Добре е да има много свещници, а интериорът да е в червено. Лошите хора ще се почувстват зле в тази обстановка.

Двойката /апартамент №11/ пък е за хората, които обичат хармонията. Те работят с деца или се занимават с музика. В този дом трябва да има много огледала.

Домът на тройката означава, че действията трябва да са вашият приоритет. Тук не бива да живеят мързеливи хора. Застоят е причина за болести и зло. Тук най-подходящият цвят е оранжевият. Наблегнете на обзавеждането на антрето и сервизните помещения.

Домът на четворката /апартамент 13 или 22/ провокира към чести пътувания. В този дом няма място за лъжата. Тук на голяма почит са средствата за информация – телевизор, телефон, радио. Стените и мебелите трябва да са в сини тонове.

Домът на петицата показва, че умеете да обединявате много хора около една идея. Затова е хубаво в този дом да живеят политици. Най-подходящ цвят е пурпурният. Украсете го с бронзови предмети, донесени от далеч. В тази къща няма да имате повод за гняв. Важно помещение е голямата и просторна библиотека.

За топли отношения вкъщи е добре да живеете в Дома на шестицата. Той предполага спокойствие и уютна атмосфера. Цветовете трябва да са меки, а мебелите заоблени. У вас е царството на домашните любимци.

Домът на седмицата не се препоръчва за хора със слаби сърца. Тя е предназначена за онези, които са готови да се сблъскат с изпитания. Те имат потенциала да натрупат богат капитал. Заради строгостта на такъв дом е добре да използвате тъмносиния цвят.

Ако имате силно развито шесто чувство или сте с паранормални способности, най-вероятно живеете в Дома на осмицата. В него често се говори за философия и история. Ще са ви необходими много приятели, както и светли цветове, които да ви зареждат с енергия. Най-тежко се живее в

Дома на девятката. Тя е предназначена за свещеници и хора с отговорни и сериозни професии. През цялото време ще чувствате, че това място ви изсмуква силите. Ще придобиете лоши навици.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*