Жени Калканджиева жестоко пребита в центъра на София! Миската с тежка операция!

Жени Калканджиева жестоко пребита в центъра на София! Миската с тежка операция!

КЛЮКИ

Жени Калканджиева с отстранен далак заради побоя над нея, миската се бори с чернодробни проблеми все още
Жени Калканджиева още не може да се оправи след побоя, който неизвестни й нанесоха през 1996 г. Миската тогава пострада жестоко и докторите се наложило да я кърпят за да спасят живота й.
При спешната операция се наложило да й отстранят далака заради, което всяко физическо натоварване й били забранено. Въпреки, че без този орган може да се живее Жени все пак имала здравословни проблеми.
С които й се наложило да свикне да живее.

1995 година бе най-успешната в кариерата й. Тогава стана шеста в света по красота. Но следващата се оказва най-тежката й.
Заради Калканджиева се разрази голям политически скандал по време на управлението на Жан Виденов. Министърът на вътрешните работи бе свален от поста си защото бе заснет на маса по време на модно ревю малко след като в столичния квартал „Люлин” бяха убити трима полицаи.

Пак през 1996 г месец декември Жени жестоко е нападната, пребита и обрана на метри от офиса й на улица „Неофит Рилски”.
Бандитите я ритали в корема и разкъсали далака й. Задигнали чантата, в която носела 10 бона и скъпарски часовник „Картие”. После я зарязали да лежи на пътя в безпомощно състояние. Добре, че имала късмет нейна служителка да се върне в офиса и да я открие навреме.

След животоспасяващата операция, която лекарите направили Калканджиева бил съсипана. Когато приятелите я посетили вкъщи от нея били останали само кожа и кости. Единствено същите били само сините й очи, предават от retro.bg.
Днес Жени не иска да си спомня за трагедията. Но 30 сантиметровия й белег й напомнял за инцидента. Но тя не искала са го премахва и го показа на едно ревю на Жени Живкова през 2002 г.

Остави своя коментар

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *