Антония Първанова: Хора, събудете се! Това са фактите за Вируса, които Щабът никога няма да ви съобщи

Антония Първанова: Хора, събудете се! Това са фактите за Вируса, които Щабът никога няма да ви съобщи

Бившият евродепутат и експерт в здравеопазването д-р Антония Първанова направи шокиращо разкритие относно все по-мащабните лъжи и спекулации по темата за „новия“ коронавирус. Тя застана с името и честта си, призовавайки българите да не вярват на манипулациите на правителството и Щаба, който е неразривно свързан с властта.

Знаем, че от няколко дни членовете на НОЩ все по-настойчиво и упорито тръбят за трета вълна на коронавируса, за нов и тройно по-заразен щам и за необходимостта от още по-строги мерки.

Дори нормалните маски вече не се приемат и не важат, трябва да са точно определени, с FFP2 защита, която обаче излиза далеч по-скъпо на обикновения потребител. Е, оказа се, че във въпросното покачване на заразените има огромна доза фалш и целенасочено насаждана паника.

Д-р Антония Първанова обяви данни на СЗО, който официално призна PCR тестовете за неверни, тоест за такива, които категорично НЕ означават инфекция в организма на пациента.

„Казано простичко – половината и повече от хората с положителен PCR тест, които ежедневно отчитат в статистиките, не само не са болни, не само няма и да се разболеят, но и не са заразни за околните.

И ще кажа едно – 80 процента, цели 80 процента от така наречените положителни случаи, с които пълнят статистиките и ужасяват хората, са точно такива хора. Напълно здрави! Защото количеството вирус, открито у тях, никога няма да се превърне в заплаха за никого“, обяснява Антония Първанова.

Тя твърди, че всичко е направено с ясна цел като новите маски, които ще донесат огромни печалби на определен кръг хора. Като строгите мерки, които ще са в угода на ГЕРБ за предстоящите избори… И като преспокойното крадене на държавата, което ще продължи на воля, докато народа се страхува и се крие по домовете си.

„След това, когато има вече спад на пандемията, приносът ще бъде отнесен към ваксината и разбира се, към Бойко Борисов и Щаба, които ще се самопровъзгласят за герои, успели да „спасят“ българите от гибел“, казва Антония Първанова.

„Спрете тази ваксина! Спрете този план! Луи Пастьор се обръща в гроба си! Хората не са опитни мишки и морски свинчета“, това заяви гласно прочутият проф. Кристиан Перон.

Медикът оглавява отделението по инфекциозни болести в известната френска болница „Гарчес“. И натъртва на факта, че никога в живота си досега не е бил против ваксините. Тъкмо обратното – насърчавал е хората и е настоявал за прилагането на много от тях.

Този път обаче не е така. Професорът е на коренно противоположно мнение за Ковид ваксината, последиците от която могат да бъдат фатални за много хора.

„Тези ваксини не само ще променят нашето ДНК, но ще променят и това на нашите поколения. Това са продукти за генна терапия, а не ваксини. Казвам го и заставам зад думите с името, опита и кариерата си!

Какво ще правим ако клетките на някои от хората, които бъдат ваксинирани, започнат да образуват прекалено количество вирусни съединения?! Това ще бъде кошмар!

Първите от тези ваксини ще бъдат с РНК, но са налице и проекти с ДНК. По правило в клетките на човек съобщението се праща от ДНК към РНК, но е напълно възможно да стане и обратното.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *