Петьо Блъсков: Защо да ходи в парламента Бойко Борисов? За да може три жени в истерична фаза да го ругаят ли?

Петьо Блъсков: Защо да ходи в парламента Бойко Борисов? За да може три жени в истерична фаза да го ругаят ли?

Петьо Блъсков обясни защо Бойко Борисов не трябва да ходи в Народното събрание, както го задължиха депутатите. Посланията на новите депутати са аморфни, неразпознаваеми. Има неприятно усещане в първите дни, дано се вразумят, но ме съмнява. Има три партии, които могат да се нарекат партии в истинския смисъл на думата и това са ГЕРБ, БСП и ДПС. Такова мнение изказа журналистът Петьо Блъсков

,,Останалите партии не са партии, а случайно организирани неполитически групи, без идеология, затова си измислиха един кретенски термин – партии на протестите. Няма такова нещо. Има партии с ясна позиция, доктрина и идеология”, допълни Блъсков в ефира на “Офанзива” по NOVA News.

На въпрос защо от ПП “Има такъв народ” продължават да пазят мълчание журналистът предположи, че “още гонят заека”, който да предложат за министър-председател.

С това мълчание Слави отблъсква хората. Това мълчание е лошо, защото хората не знаят за какво става дума, посочи Петьо Блъсков и изрази съмнение, че Слави Трифонов ще успее да формира правителство, тъй като не разполага с хора.

,,За мен има двама победители на тези избори – електоралният и безспорен победител е ГЕРБ, докато ДПС са политическият победител. Ако ДПС не подкрепят Слави, той не може да направи правителство”, смята журналистът.

Според Блъсков и трите техники за гласуване – машинното, електроното и по пощата са “чудесен инструмент” за манипулиране на изборите.

Относно кандидатурата за премиер на Даниел Митов журналистът заяви, че в негово лице “България е загубила един истински и сериозен министър-председател”.

Петьо Блъсков оправда нежеланието на премиера в оставка Бойко Борисов да се яви пред народните представители.

Защо да ходи в парламента!? Там в момента има три жени в истерична фаза и в една сложна възраст. И Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и Татяна Дончева… защо да ходи там? За да го ругаят ли?, попита реторично той.

Накрая Блъсков прогнозира, че е възможно ГЕРБ “рязко да повиши подкрепата си”, ако се стигне до предсрочни избори, пише Novini.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *