Мустачките нямат място на женското лице – тази техника ги премахва завинаги

Мустачките нямат място на женското лице – тази техника ги премахва завинаги

Окосмяването по женското тяло е може би най-нежеланото козметично неудобство. Най-неприятни са косъмчетата над горната устна , защото е прието, че те са мъжки приоритет.

Най-често решаваме просто да ги отскубнем или премахнем с кола-маска. Но това е на първо място болезнено начинание, а освен това – временно решение.

Младите дами от Изтока отдавна знаят добър начин да премахнат досадните косъмчета ! Днес ще ви научим на тази ефективна техника – процедурата ще бъде безболезнена и дори полезна – благодарение на нея кожата ви се насища с витамини и минерали!

За целта са ви необходими: 1 супена лъжица овесена паста. За да я приготвите, вземете ½ ч.л. овесени ядки, смлени в кафемелачка. Добавете 6-8 капки лимонов сок и една супена лъжица мед. Разбъркайте получената маса; две супени лъжици мед; две супени лъжици лимонов сок. Приготвяне и приложение:

Смесете посочените горе съставки и разбъркайте добре. Втрийте сместа в кожата на желаното място. Оставете да подейства 15 минути. След това изплакнете с топла вода.

Два или три пъти седмично мажете мъха над устната с тази смес – след около месец от тях няма да има и следа. И ще бъдете щастливи от отражението си в огледалото!

Надяваме се, че нашата изключително ефективна и приятна рецепта ще бъде по ваш вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *