Поставих чаша с вода и сол в хола, за да проверя дали имам лоша енергия у дома

Поставих чаша с вода и сол в хола, за да проверя дали имам лоша енергия у дома

Домът е мястото, в което всеки човек се чувства добре. Той е символ на семейство, уют, топлина, защита. Именно вкъщи ние се чувстваме най-добре. Именно там искаме да се върнем след тежък ден, неприятна среща или лошо настроение. Знаем, че у дома можем да сме спокойни и да си починем както от задълженията си, така и от останалите хора. Понякога обаче дори у дома не се чувстваме добре и даже ни се струва, че се натоварваме повече. Това може да се дължи на лоша енергия, която е влязла и се е настанила в дома ни. Проблемът е, че тя се натрупва и се отразява дори и на отношенията ни с близките.
Проблеми, канфликти и спорове започват да изпълват ежедневието ни и ние се чувстваме все по-отпаднали и уморени. Но има лесен начин, по който да проверим дали в дома ни има лоша енегрия и съответно – да се отървем от нея. И то само с помощта на чаша с вода и сол. Трябва ни чаша, вода, 1 с.л. морска сол и 1 бутилка бял оцет. Това, което се изисква от нас, е много просто. Сипваме оцета в чашата и към него добавяме малко вода. Слагаме в чашата и солта. Слагаме чашата с оцет, вода и сол в стаята на място, което не е лесно достъпно. Оставяме я там за едно денонощие. Ако след това видим, че солта плува във водата, значи има лоша енергия и трябва да повторим ритуала. Когато солта остане на дъното на чашата, значи домът ни е пречистен.

Независимо дали вярвате в неща като „лоша“ или „отрицателна“ енергия, тя все пак може да присъства във вашия дом. Това със сигурност не води до добри събития и емоции, убедени са специалистите, нещо повече-отрицателната енергия може да предизвика да се случат много странни неща. Парични проблеми, напрежение, депресия са само част от събитията, които могат да се дължат на наличието на отрицателна енергия, чието „количество“ надвишава това на положителната. Понякога тези енергии влизат в домовете ни без наша вина-членовете на семейството, съседи или гости без да искат могат да ги „внесат“ и да повлияят на нашето настроение и благополучие. В резултат на това можете да се почувствате неспокойни и подтиснати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *